Dayanın, havaların normale döneceği tarih belli oldu! Önce 44 derecede yakacak, sonra düşecek: Orhan Şen duyurdu

Dayanın, havaların normale döneceği tarih belli oldu! Önce 44 derecede yakacak, sonra düşecek: Orhan Şen duyurdu

Türkiye'de geç gelen sıcaklar bunaltıcı bir hal almaya başladı. Türkiye önce kasıp kavrulacak sonra patır patır düşüşe geçecek. Sıcak havaları bekleyenler bile bu kadar sıcak fazla değil mi? derken havaların normale döneceği tarih verildi. Prof. Dr. Orhan Şen o tarihi işaret etti. İşte tüm detaylar…

Türkiye'de hava sıcaklıkları da dengesiz seyretmeye devam ediyor. Bir sıcak bir soğuk derken Vatandaş da ne yapacağını bilemez oldu. Türkiye'de hızlı bir şekilde yükselen hava sıcaklıkları herkesi bunaltmaya devam ediyor. Vatandaşlar sıcaklıkların düşüşe geçeceği tarihi dört gözle bekler oldu. Prof. Dr. Orhan Şen, önce yakıp kavuracak sonra düşecek diyerek müjdeyi verdi. İşte tüm detaylar…

ÖNCE KASIP KAVURACAK SONRA DÜŞÜŞE GEÇECEK

Türkiye'de etkisini sürdüren aşırı sıcaklıkların Cuma gününe kadar devam edeceğini belirten Prof. Dr. Orhan Şen, en sıcak günün Cuma günü olduğunu söyledi. Türkiye'de geçtiğimiz hafta etkili olan yağışların ardından hızlı bir şekilde yükselen hava sıcaklıkları da herkese bunaltmaya devam ediyor.

sicak-hava.jpg

Prof. Dr. Orhan Şen, Cuma günü sıcaklıkların İstanbul'da 36, İzmir'de 43, Antalya'da 44, Muğla'da 40 dereceye kadar yükseleceğini söyledi. Herkesin cuma günü evde korunması gerektiğini söyleyen uzman isim, cuma akşamı ve arife günü İstanbul'da sağanak yağış görüleceğini belirterek arife günü sıcaklıkların 8 derece birden düşeceğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN