Damat, evlendikten 12 gün sonra hayatının şokunu yaşadı! Evlendiği eşi meğer...

Damat, evlendikten 12 gün sonra hayatının şokunu yaşadı! Evlendiği eşi meğer...

Bir yıldır sevgili olduğu kadınla evlenen adam, evliliklerinin 12. gününde eşiyle ilgili şoke eden gerçeği öğrenince başından aşağı kaynar sular döküldü. İşte detaylar...

Endonezya'da 26 yaşındaki A.K., internette tanıştığı kişiyle daha önce yüz yüze de görüşüp bir ilişkiye başladı. Bir yıllık beraberlik sonrasında nikah masasına oturan çift, evliliklerinin 12. gününde ortaya çıkan gerçek şaşkınlık uyandırdı.

12 GÜNLÜK GELİN, ERKEK ÇIKTI

Mynet'te yer alan habere göre, evlendiği kişinin kadın kılığına girmiş bir erkek olduğunu günler sonra anlayan adam, yaşadıkları karşısında şaşkına döndü.

Adam, hemen polisin yolunu tutarken, kendini Adinda Kanza Azzahra adıyla tanıtan eşinin yüzünü sürekli peçeyle gizlediğini belirtirken, bazı tuhaflıklarının olduğunu ancak bu durumdan şüphelenmediğini belirtti.

evlendigi-kadin-erkek-cikti-dugunden-12-gun-sonra-ogrendi.jpg

"BAZI TUHAFLIKLARI VARDI"

Adam, nişanlısının annesinin ölümünü gerekçe göstererek resmi nikaha karşı çıktığını da anlattı.

Evlendikten sonra da Adinda Kanza Azzahra'nın yüzünü gizlemeye, cinsel ilişkiden kaçınmaya ve dışarıya çıkmamaya devam ettiğini söyleyen Endonezyalı adam, durumdan şüphelenen ailesinin kadını araştırdığını ve aslında bir erkek olduğunu ortaya çıkardığını kaydetti.

SAHTE GELİNİN HAPSİ İSTENİYOR

Gerçek kimliği ifşa olan sahte gelin de polise, amacının evlendiği gençten para koparmak olduğunu itiraf etti. Suçunu kabul eden Adinda Kanza Azzahra için 4 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN