Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmet Doğan için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmet Doğan için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk edebiyatının duayen isimlerinden, "Türk Dili" davasının savunucusu eski KARAR yazarı D. Mehmet Doğan için taziye mesajı yayımladı. Vefat haberini derin bir teessürle öğrendiğini ifade eden Erdoğan, Doğan'a Allah'tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Bir süredir hastanede tedavi gören, milli edebiyat ve "Türk Dili" davasının önde gelen isimlerinden, Türkiye Yazarlar Birliği Kurucu ve Şeref Başkanı eski KARAR gazeteci yazarı D. Mehmet Doğan hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi X hesabından yaptığı paylaşım ile Doğan için taziye mesajı yayımladı.

Ülkede yetişen en değerli münevverlerden biri olan Doğan'ın vefatını derin bir teessürle öğrendiğini dile getiren Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:.

"Büyük Türkçe Sözlük eseri ile birlikte Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşımızla ilgili çalışmaları başta olmak üzere edebiyat, tarih, fikir ve kültür dünyamıza yaptığı özgün katkılarla daima hatırlanacak olan D. Mehmet Doğan Beyefendi'ye Allah'tan rahmet; ailesine, okuyucularına, sevenlerine ve edebiyat camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN