Çıplak gezen kadın şoke etti

Ağrı’da çıplak bir şekilde insanların arasında gezen kadın emniyet güçlerini harekete geçirdi. İfadesi alınan S.A, insanların vurdumduymaz olmaları ve kendisini hiçbir zaman fark etmemelerinden sıkıldığını, bu yüzden çıplak vaziyette cadde üzerinde gezdiğini ve tedavi olmak istediğini söyledi.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde S.A. kalabalığa aldırış etmeden, vatandaşların şaşkın bakışları arasında ilçe merkezinde çıplak şekilde yürümeye başladı. İhbar üzerine bölgeye emniyet güçleri gönderildi. Şubeye götürülen genç kadının ifadesi alındı.

İnsanların kendisini hiçbir zaman fark etmediklerini söyleyen genç kadın bu yüzden çıplak gezdiğini söyledi.

HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Tedavi olmak istediğini belirten S.A., psikolog ön raporu düzenlenmesi için hastaneye gönderildi. Genç kadın daha sonra 3 hafta süre ile gözlem altında kalınması için Elazığ Fethi Sekin Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN