CHP lideri Özel, Kılıçdaroğlu ve Yavaş'la bir araya geldi

CHP lideri Özel, Kılıçdaroğlu ve Yavaş'la bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Özel, CHP'nin 7'nci Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile parti tüzüğünde yapılacak değişikliklerle ilgili görüşmek için bir araya geldi. Görüşmeye ABB Başkanı Yavaş ve Ankara İl Başkanı Erkol da katıldı. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı yaklaşık iki buçuk saat sürdü.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin tüzük kurultayı öncesi CHP'nin 7'nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Ankara Büyükşehir Belediye'nin (ABB) Mogan Tesisi'nde gerçekleşen görüşmeye ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Ankara İl Başkanı Ümit Erkol da katıldı.

TOPLANTI YAKLAŞIK İKİ BUÇUK SAAT SÜRDÜ

Saat 20.25'te başlayan görüşmeye ilk olarak Özel ve Yavaş, ardından Kılıçdaroğlu geldi.

1kapak-001.jpg

Basına kapalı olarak yaklaşık iki buçuk saat süren görüşme ilk olarak Kılıçdaroğlu, ardından Özel ve Yavaş’ın tesislerden çıkışıyla sona erdi.

ÖZEL'DEN PAYLAŞIM

Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'ın ev sahipliğinde, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam yemeğinde bir araya gelerek, tüzüğümüzde yapacağımız değişikliklere ilişkin önerilerini dinledik." ifadesini kullandı.

Özel, geçen hafta İstanbul'da önceki genel başkanlar, Murat Karayalçın, Altan Öymen ve Hikmet Çetin ile de görüşmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN