Çanakkale'deki yangından tüm gücü ile kaçmaya çalışan geyik kamerada!

Çanakkale'de çıkan orman yangınlarında üçüncü güne girilirken yangınlar kontrol altına alındı. Bölgede oluşan yıkım dikkat çekerken yaşanan yıkımdan kaçmaya çalışan bir geyik ise kameralara yansıdı.

Çanakkale'deki orman yangınları üçüncü güne girilirken kontrol altına alındı. Çalışmalar devam ederken muhabirlerin kamerasına yansıyan görüntülerde ise yaşanan yıkımdan kaçmaya çalışan bir geyik görüldü.

Nedeni henüz bilinmeyen nedenlerden ötürü çıkan yangında 4 bin 80 hektarlık alan etkilenirken bu sabah saat 11.00'da Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından yapılan açıklamada yangınların kontrol altına alındığı açıklandı. Aynı zamanda bölgedeki ulaşımı da felç eden yangında yavaş yavaş bölgedeki trafiğin açılacağı belirtildi.

HAYVANLAR UNUTULMADI

Öte yandan, yangından etkilenen hayvanların yardımına ise hem Çanakkale belediyesi hem de bölgedeki veterinerler koştu. Yaralanan hayvanlar veterinerlerde ücretsiz olarak tedavi edilirken köylerde bulunan Jandarma ekipleri ise yangından etkilenen hayvanları tespit ederek onları kurtardı. Sosyal medyada dikkat çeken bir başka video ise yangın devam ederken yangından var gücü ile kaçmaya çalışan bir geyik oldu.

O anlar kameralara böyle yansıdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN