Çalışanlara 4 Bin TL bayram ikramiyesi, 32 bin 100 TL promosyon müjdesi! Belediye ilk kez oluyor diyerek duyurdu

Çalışanlara 4 Bin TL bayram ikramiyesi, 32 bin 100 TL promosyon müjdesi! Belediye ilk kez oluyor diyerek duyurdu

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala milyonlarca vatandaşı ilgilendiren yeni açıklamalarda peş peşe geliyor. Belediye ilk kez oluyor diyerek açıkladı. Çalışanlara 4000 TL bayram ikramiyesi müjdesi ile birlikte 32.100 TL promosyon müjdesi verildi. İşte tüm detaylar…

Kurban Bayramı'na adım adım yaklaşırken belediyelerden sevindiren haberlerde peş peşe geliyor. Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Hasan Can Kültür Merkezi'nde Altıeylül Belediye personelleriyle bir araya geldi. Şehirli, "Siz değerli çalışma arkadaşlarımla bir araya gelmek beni büyük bir mutlulukla dolduruyor. Emekleriniz ve özveriniz için teşekkür ederim. Bu nedenle, sizlere ikramiye müjdesi vermek istiyorum" sözleri ile müjdeli haberleri duyurdu.

4000 TL BAYRAM İKRAMİYESİ VERİLECEK

Kurban Bayramı öncesinde çalışanlarını sevindiren Başkan Hakan Şehirli, Altıeylül Belediyesi'nde çalışan memurlara 4.000 TL bayram ikramiyesi ödemesi yapılacağını duyurdu. Alınan kararın belediye tarihinde bir ilk olduğunu belirten Şehirli, çalışanlar için hayırlı olmasını temenni etti.

T. C. ALTIEYLÜL BELEDİYESİ

Başkan Şehirli, "Belediyemizde görevli memur çalışanlarımıza Altıeylül Belediyesi olarak tarihinde ilk defa bayram ikramiyesi vereceğiz. Çalışanlarımıza 4 bin TL ödeme yapılacak. Bu kararın hayırlı olmasını temenni ediyorum" açıklamalarında bulundu.

aw218780-01.jpg

32.100 TL PROMOSYON ÖDEMESİ YAPILACAK

Belediye Başkanı Hakan Şehirli, ALTAŞ A.Ş. personeli için yapılan banka promosyon anlaşması kapsamında kişi başına 32.100 TL ödeme yapılacağını açıkladı. Sihirli, promosyon ödemelerinin 15-16-17 Temmuz tarihlerinde yapılacağını açıkladı. Göreve Geldiği günden bu yana bekleyen promosyon sorununu çözdüğünü ifade eden Başkan Şehirli, “ALTAŞ A.Ş. çalışanlarına yönelik olarak gerçekleştirdiğimiz anlaşmalarla 32 bin 100 TL'lik promosyon ödemesi yapacağız. Gece gündüz demeden emek veren çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN