Bu sene sonbaharı unutun! Afrika Ekim ayında rezervasyonu yaptırdı, böyle giderse hepimiz yandık!

Bu sene sonbaharı unutun! Afrika Ekim ayında rezervasyonu yaptırdı, böyle giderse hepimiz yandık!

Hava sıcaklıklar Ağustos ayı ile birlikte hızla yükselmeye devam ediyor. Temmuz ayının sonlarında havalar serinlemişti ancak Ağustos ayı ile birlikte yükselen sıcaklıklar insanları bezdirmeye devam ediyor. Vatandaşlar 'Hava sıcaklıkları düşecek mi? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Bu sene sonbaharı unutun! Afrika Ekim ayında rezervasyonu yaptırdı, böyle giderse hepimiz yandık.

Ağustos ayı ile birlikte hava sıcaklıkları hızla yükselmeye başladı. Özellikle Marmara ve Akdeniz bölgelerinde sıcaklıklar 30 dereceyi aşarken gözler uzmanlardan gelen uyarılara çevrilmiş durumda. Vatandaşlar 'Sıcaklıklar ne zaman düşecek? Bugün hava durumu nasıl? İstanbul'da hava durumu bugün nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Bu sene sonbaharı unutun! Hava Forum sosyal medya hesabından milyonlarca kişi uyardı. Afrika Ekim ayında rezervasyonu yaptırdı, böyle giderse hepimiz yandık! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimleri ile Doğu Akdeniz parçalı bulutlu, öğleden sonra Orta ve Doğu Akdeniz Toroslar kesimleri, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'in iç kesimleri ile Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

yeni-proje-2024-08-06t135203-591.jpg

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Ülkemizin kuzey ve iç kesimleri ile Doğu Akdeniz parçalı bulutlu, öğleden sonra Orta ve Doğu Akdeniz Toroslar kesimleri, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'in iç kesimleri ile Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ UZMANLARI TARİH VEREREK AÇIKLADI: BU SENE SONBAHARI UNUTUN, AFRİKA SICAKLIKLAR GELİYOR

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen Hava Forum sayfası sosyal medya hesabından yeni bir gönderi yayımladı. Afrika sıcaklıkların Eylül ve Ekim aylarında da devam edeceğini belirten Hava Forum şu ifadeleri kullandı:

yeni-proje-2024-08-06t135131-896.jpg

"2024 sonbahar mevsimine dair tahminler gelmeye başladı. Umarız gelen bu tahminler değişir. Değişmezse Eylül-Ekim ayına rezervasyon yapmaya çalışan bir Afrika görüyoruz. Aman aman aman..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN