Bu karar emekliye zammı bile unutturacak! Karar meclisten geçti: Artık binlercesine bedava oldu

Bu karar emekliye zammı bile unutturacak! Karar meclisten geçti: Artık binlercesine bedava oldu

Türkiye’nin boğuştuğu ekonomik krizden en çok etkilenen kesim olan emekliler, Temmuz zammında da umduklarını bulamadı. Geçim sıkıntısıyla boğuşan binlerce emeklinin yüzünü güldürecek haber ise o belediyeden geldi. Belediye tarafından alınan karar kapsamında artık binlercesine bedava oldu…

Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz, özellikle düşük gelirli kesimleri olumsuz etkiliyor. Emekliler, artan enflasyon ve yüksek yaşam maliyetleriyle mücadele ederken, Karabük Belediyesi bu zorlu süreçte önemli bir adım attı.

EMEKLİLERE ÜCRETSİZ OLDU

Karabük Belediye Meclisi tarafından kısa bir süre önce onaylanan kararla birlikte, emekliler artık toplu taşıma ve su kullanımında ücretsiz hizmetten yararlanabilecekler. Bu adım, özellikle ekonomik sıkıntı içindeki emeklilerin ay sonunu getirmekte yaşadığı zorluklara bir nebze de olsa çözüm sunmayı amaçlıyor.

Karabük Belediyesi'nin aldığı bu karar, emeklilere toplu taşıma ve su kullanımını ücretsiz kılarak, günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Bu destek paketi, emeklilerin maddi açıdan rahatlamasına ve sosyal yaşama daha etkin katılım sağlamasına olanak tanıyor.

karabukte-emekliye-toplu-tasima-ve-elektrik-faturasi-bedava-1.jpg

“BİR NEBZE DE OLSA DESTEK OLMAK…”

Karabük Belediye Başkanı, emeklilere yönelik bu destek kararını "Ekonomik zorluklarla mücadele eden emeklilerimize bir nebze de olsa destek olmak amacıyla aldık" sözleriyle duyurdu. Bu adımın, yerel yönetimlerin sosyal sorumlulukları çerçevesinde önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Karabük Belediyesi'nin emeklilere yönelik bu destek paketi, ekonomik krizin etkilerini hafifletmeye yönelik atılmış olumlu bir adım olarak değerlendiriliyor. Emeklilerin yaşam standartlarını korumak ve onlara destek olmak adına yapılan bu uygulama, bölgedeki sosyal refahın artmasına katkı sağlayabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN