Bodrum'un tüm tesislerine bin çeker! Ünlüler bile oraya geliyor: Hem ucuz hem de doğa harikası: Kimse keşfetmeden yetişin

Bodrum'un tüm tesislerine bin çeker! Ünlüler bile oraya geliyor: Hem ucuz hem de doğa harikası: Kimse keşfetmeden yetişin

Yaz tatilini deniz kenarında güzel bir yerde geçirmek ama fazla para ödemek istemeyenlerin adresi! Bodrum'un tüm tesislerine bin çeker! Duyan koşuyor, ünlüler bile oraya geliyor. Hem ucuz hem de doğa harikası...

Tatilciler bu yıl Bodrum'da lüksün yanı başında cebinizi yakmayan bir alternatif keşfetti! Sosyetik mekanların ve pahalı plajların gölgesinde kalan bu halk plajı, uygun fiyatlarıyla göz kamaştırıyor. Üstelik sadece halk değil, ünlüler bile burayı tercih ediyor.

DİP DİBE İKİ FARKLI DÜNYA

Bodrum Cennet Koyu'nda, lüks işletmelerin hemen yanında yer alan bu halk plajı, giriş ücreti talep etmiyor. 2 şezlong ve 1 şemsiye sadece 400 TL, yiyecek ve içecekler ise 100-500 TL arasında değişiyor. Bir şişe suyun 10 TL olduğu plajda, çay ve Türk kahvesi gibi içecekler de oldukça uygun fiyatlı. Bu sayede hem halk hem de ünlüler, tatilin keyfini doyasıya çıkarıyor.

Cennet Koyu Plajı Gezi Rehberi - Marmaris Selimiye

ÜNLÜLER BİLE TERCİH EDİYOR

Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy, Sıla ve Tuba Büyüküstün gibi ünlüler de Bodrum'da gözlerden uzak, sakin bir tatil geçirmeyi tercih ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ, sabahın erken saatlerinde balığa çıkarak akşamları arkadaşlarına ziyafetler veriyor. Çağatay Ulusoy ise dalış sporuyla ilgileniyor.

Bodrum ve Çeşme'deki pahalılık ve kalabalıktan bunalan sosyete ve ünlüler bile lüks mekanlara karşı açılan bu halk plajını da yakından takip ediyor.

BODRUM'DA UYGUN FİYATLI TATİL ALTERNATİFİ

Eğer siz de Bodrum'da hem uygun fiyatlı hem de keyifli bir tatil geçirmek istiyorsanız, Cennet Koyu'ndaki bu halk plajını mutlaka ziyaret etmelisiniz. Lüksün yanı başında, doğa ile iç içe, sakin ve huzurlu bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN