Bayram göçü başladı: İşte trafikte son durum

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, 9 günlük tatilini memleketlerinde veya tatil beldelerinde geçirmek isteyen tatilciler erken saatlerde yola çıkmaya başladı. Tatilcilerin Ankara istikametinde yoğunluğu sürüyor.

9 günlük Kurban bayramı tatilini memleketlerinde veya tatil beldelerinde geçirmek isteyen sürücüler, sabah saatlerinden itibaren yola çıkmaya başladı. Tatilcilerin TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu Ankara istikametinde yoğunluğu sürüyor.

Tatilcilerin sorunsuz yolculuk yapmaları için tedbirlerini artıran İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri; sürücüleri hız yapmamaları, takip mesafelerini korumaları ve emniyet kemerlerini takmaları konusunda uyarıyor.

9476491.jpg

Ayrıca Bolu Dağı viyadüklerinde arıza yapan küçük ve büyük araçlar nedeniyle bölgede trafik zaman zaman aksıyor. Trafik yoğunluğu özellikle dik rampaların olduğu Bolu Dağı'nda ve dinlenme tesislerinin bulunduğu Elmalık ve Avşar köyü mevkilerinde arttı. Bolu Dağı Tüneli mevkiinde ise akıcı trafik havadan dron ile de görüntülendi.

Bugün öğle saatlerde başlayan akıcı yoğunluğun gün içinde ve cumartesi gününe kadar devam etmesi bekleniyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN