Bakanlar bugün Ahlat'ta toplanacak: Maymun Çiçeği tedbirleri de gündemde

Bakanlar bugün Ahlat'ta toplanacak: Maymun Çiçeği tedbirleri de gündemde

21 yıl sonra ilk kez Ankara dışında bugün yapılacak olan Bakanlar Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak. Ahlat'ta yapılacak toplantıda terörle mücadele, ekonomi, İsrail’in Gazze'deki katliamı ve Maymun Çiçeği tedbirleri gündemin önemli başlıkları arasında yer alıyor.

Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, Cumhur İttifakı ve Bakanlar Ahlat’ta bir araya gelecek. Tören, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli’yi buluşturacak. Bakanlar Toplantısı, 21 yıl sonra Ankara dışında başka bir ilde toplanmış olacak. Toplantının gündeminde Maymun Çiçeği virüsü ile ilgili gelişmelerin de yer alması bekleniyor. Bu kapsamda alınan tedbirler gözden geçirilecek.

Kabine toplantısında Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki son durum ele alınacak. Terörle mücadelede atılacak adımlar değerlendirilecek.

Malazgirt Zaferi'nin bu yıl 953'üncü yıl dönümü kutlanacak. Erdoğan, iki gün boyunca Ahlat ile Malazgirt'i ziyaret edecek. Önceki yıllarda olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bahçeli'nin de eşlik etmesi bekleniyor.

Bakanlar Toplantısı'nın en önemli başlıklardan biri İsrail'in Gazze'deki katliamı olacak. Ateşkes görüşmelerinde gelinen son durum ele alınacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN