Bakan Yumaklı duyurdu: Üç bölgedeki yangın kontrol altına alındı

Bakan Yumaklı duyurdu: Üç bölgedeki yangın kontrol altına alındı

Yurdun dört bir yanında ormanlar alevlere teslim oldu. Birçok ilde evler yandı, hayvanlar telef oldu. İzmir, Manisa, Bolu, Aydın ve Uşak'taki yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Karşıyaka, Urla ve Göynük’teki yangınlar kontrol altına alındığını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir Karşıyaka Yamanlar ve Urla ile Bolu Göynük'deki orman yangınlarının kontrol altına alındığını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman yangınlarına ilişkin açıklaması şöyle:

İzmir Karşıyaka Yamanlar'daki yangın an itibarıyla kontrol altına alınmıştır. Soğutma çalışmaları devam edecek. Bolu Göynük'te sarp arazide de çetin bir mücadele verildi. Çok şükür burayla ilgili de şu anda kontrol edildi bilgisi veriyorum. Burada da soğutma çalışmaları devam edecek. Bölgedeki ağaç yapısı itibariyle zaman zaman küçük tütmeler görebilir vatandaşlarımız ama hiç kimseyi endişelendirecek bir durum söz konusu değil. Çok şükür burası da kontrol altına alınmış vaziyette. Dün akşam Urla Çeşme'de makilik alanda çıkan yangın da kontrol altına alındı. Kuvvetli rüzgara rağmen ekipler alevleri söndürmeyi başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN