Bakan Özhaseki'ye temel atma töreninde 'İsrail' tepkisi

Bakan Özhaseki'ye temel atma töreninde 'İsrail' tepkisi

İsrail, Gazze Şeridi'ne yönelik işgal ve saldırılarına devam ediyor. Öte yandan dünyadan ateşkes çağrıları yükselirken ticari ilişkilerin de kesilmesi için tepki gösteriliyor. Bakan Özhaseki, katıldığı temel atma töreninde birkaç kişi tarafından 'İsrail'le ticaret Filistin'e ihanet' pankartı ile karşılandı. Pankarta hızlıca müdahale edildi.

İsrail ordusunun Gazze'de düzenlediği saldırılarda öldürülen insan sayısı 32 bine ulaştı. Tüm dünyadan tepkiler ve kalıcı ateşkesin sağlanması için çağrılar yükseliyor.

İSRAİL İLE TİCARİ İLİŞKİLER KESİLSİN ÇAĞRISI

Türkiye'nin İsrail ile devam ettirdiği ticari ilişkilerin son bulması için de bazı eylemler düzenleniyor.

Son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Şanlıurfa'da katıldığı temel atma töreninde İsrail'le yürütülen ticari ilişkilere yönelik tepkiyle karşılaştı.

Açılan pankartta 'İsrail'le ticaret Filistin'e ihanet' ifadelerinin yer alması dikkat çekti.

'İNSANLARI PROVOKE ETMEYİN'

Eyleme yönelik tepki gösteren Özhaseki, "Tamam kardeşim, gördük. Siz de oturun, insanları provoke etmeyin. Şu an Filistin için ciğeri yanan dünyada bir tek lider var, o da Recep Tayyip Erdoğan'dır. Siz ancak bu işi tahrik edersiniz, istismar edersiniz. Yapacağınız tek şey bu zaten" sözleriyle karşılık verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN