Bakan Güler, TSK'nın rütbe terfi törenine katıldı

Bakan Güler, TSK'nın rütbe terfi törenine katıldı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin terfi ettiği Rütbe Terfi Töreni'ne katılarak, başarılarını kutladı ve yeni görevlerinde başarılar diledi.

Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personelinin bir üst rütbeye terfi ettiği belirtilerek, bakanlıkta düzenlenen Rütbe Terfi Töreni'ne dair bilgiler verildi. Törene Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de katıldı ve terfi eden askerlere başarılar diledi.

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ PERSONELİ İÇİN RÜTBE TERFİ TÖRENİ

Törene ait görüntülere de yer verilen paylaşımda, Bakan Güler'in törene, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ve Bakan Yardımcıları Şuay Alpay, Alpaslan Kavaklıoğlu, Celal Sami Tüfekci ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Kemal Yeni ile katıldığı kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN