Aydın'da esrarengiz patlama sesi: Deprem oldu sandık

Aydın'da esrarengiz patlama sesi: Deprem oldu sandık

Aydın'da sabah saatlerinde duyulan patlama sesi vatandaşlarda panik yarattı. Şu an itibariyle patlama sesinin kaynağının tespit edilemezken, vatandaşlar 'Deprem oldu sandık' ifadelerini kullandı.

Aydın’da saat 10.00 sıralarında Karacasu’dan Çine’ye kadar uzanan bölgede şiddetli şekilde bir patlama sesi duyuldu. Polis ve jandarmaya gelen ihbarlar üzerine il genelinde yapılan araştırmalarda patlama sesinin kaynağı şu ana kadar tespit edilemedi.

'DEPREM OLDU SANDIK'

Karacasu ilçesinde yaşayan ve çok güçlü bir patlama sesi geldiğini ifade eden Çamköy Mahalle sakinlerinden Süleyman Alanoğlu, patlama ile birlikte evinin de sarsıldığını söyledi. Panik olduklarını anlatan Alanoğlu "Sanki bomba patladı gibi oldu. Yerin altından bomba attılar sanki. Öyle güçlü bir sesti ki, dibimizde patlamış gibi oldu. Evimizin binası da sallandı. Deprem olmuş gibi hissettirdi” dedi.

Bazı uzmanlar ise patlama sesinin meteor patlaması kaynaklı olabileceğini iddia etti. Aydın genelinde hissedilen ve bazı bölgelerde paniğe sebep olan patlama sesinin kaynağı araştırılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN