Aydemir Akbaş'ın vasiyeti ortaya çıktı: Sadece iki isteği var

Aydemir Akbaş'ın vasiyeti ortaya çıktı: Sadece iki isteği var

Türk tiyatrosunun ve sinemasının önemli isimlerinden biri olan Aydemir Akbaş, uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. Vasiyeti ortaya çıkan Akbaş, ölmeden önce verdiği bir röportajda kedilerine iyi bakılmasını ve hayatının film yapılmamasını istedi. Akbaş için yarın saat 11.00'de Galatasaray Lisesi'nde tören düzenlenecek. Törenin ardından Akbaş, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek.

Kanser tedavisi gören ve son günlerde sağlık durumu kötüleşen 88 yaşındaki ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, iki gün önce hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Akşam saatlerinde durumu daha da kötüleşen Akbaş, yaşamını yitirdi.

KEDİLERİME İYİ BAKIN, HAYATIMI FİLM YAPMAYIN

Daha önce kolon, gırtlak ve bağırsak kanseriyle mücadele eden Akbaş, Ocak 2023'te yeniden kansere yakalandığını duyurmuştu. Usta oyuncu, ölmeden önce verdiği bir röportajda kedilerine iyi bakılmasını ve doğrusunu çekemeyecekleri için hayatının film yapılmamasını vasiyet etmişti.

Koyu bir Galatasaray taraftarı olarak bilinen Aydemir Akbaş, 2021 yılında yaptığı açıklamada mal varlığına ilişkin 'Birikimim çok değil ama mirasımı Galatasaray Cemiyeti'ne bağışlayacağım. Önce yakınlarıma bakacağım ihtiyacı olan var mı diye, ona göre karar vereceğim' ifadelerini kullanmıştı.

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Menajerliğinden yapılan açıklamaya göre Akbaş için yarın saat 11.00'de Galatasaray Lisesi'nde tören düzenlenecek.

Ardından Akbaş, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek.

“ÖLÜMDEN ÇOK KORKUYORUM. UMARIM UYKUMDA ÖLÜRÜM”

Akbaş hastalığını öğrendiğinde hemen ameliyat olmak istediğini çünkü yaşamayı sevdiğini açıklamıştı. Ölüm korkusu olduğunu belirten Akbaş, “Ölümden çok korkuyorum. Umarım uykumda ölürüm” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN