Arkadaşını çekiçle öldürüp evi kundakladı: Yakalanmadan son gecesini kutladı

Ankara'da arkadaşını çekiçle öldürdükten sonra düşme süsü verip evi kundaklayan zanlı, eğlence mekanında eğlenirken yakalandı. Zanlının, "Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim" ifadesi dehşete düşürdü.

Kan donduran olay Ankara'nın Çankaya ilçesi Yaşamkent Mahallesi 3112. Sokak'taki bir evde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; U.Ü. (65), yalnız yaşadığı evine misafir olarak gelen arkadaşı S.K. (62) ile tartışmaya başladı.

BAŞINA ÇEKİÇLE VURUP DÜŞME SÜSÜ VERDİ

Tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. S.K., U.Ü.'yü başına çekiç vurarak yaraladı. Arkadaşına düşme süsü vermeye çalışan S.K. son olarak evi kundaklayıp olay yerinden uzaklaştı.

EVİN KASITLI ATEŞE VERİLDİĞİ ANLAŞILDI

Dumanları fark eden mahallelinin ihbarıyla bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler yangını söndürdükten sonra U.Ü.'nün cesediyle karşılaştı. Bunun üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptığı incelemelerde U.Ü.'nün yanarak ölmesini, evin ise delil karartmak için kasıtlı bir şekilde ateşe verildiğini belirledi.

İncelemelerini derinleştiren polis ekipleri, tespit ettikleri S.K.'yi yakalamak için harekete geçti.

POLİSİ YANILTMAK İÇİN ŞEHİR DIŞINA ÇIKIYORMUŞ GİBİ YAPTI

S.K.'nin peşindeki polislerden kurtulmak amacıyla önce otogara gittiği ve burada şehir dışına çıkıyormuş izlenimi vermeye çalışarak ekipleri yanıltmaya çalıştığı öğrenildi. S.K.'nin otogardan çıktıktan sonra Çankaya'nın Esat Mahallesi'nde saklandığı belirlendi.

10099373.jpg

Ekiplerin çalışmaları sonucu bir eğlence mekanında olduğu tespit edilen zanlı eğlenirken yakalanarak gözaltına alındı.

'KAÇAMAYACAĞIMI BİLİYORDUM, SON GÜNÜMDE EĞLENMEK İSTEDİM'

Emniyete götürülen zanlının suçunu itiraf etti. Katil zanlısının ifadesinde, "Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim" dediği öğrenildi. S.K.’nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN