Araba değil eşya kiralama dönemi başladı! Robot süpürge, akıllı saat, kahve makinesi... Fiyat artınca çözüm böyle bulundu

Araba değil eşya kiralama dönemi başladı! Robot süpürge, akıllı saat, kahve makinesi... Fiyat artınca çözüm böyle bulundu

Alamayan kiralıyor! Araba değil eşya kiralama dönemi başladı! Ne ararsanız var! Robot süpürge, akıllı saat, kahve makinesi... Artan fiyatlara çözüm böyle bulundu...

Alamayan kiralıyor! Artan fiyatlara bulunan çözüm ülke çapında yaygınlaşmaya başladı. Vatandaşlar artık alamadıkları ürünleri kiralayarak kullanmaya başladı.

AKILLI SAATTEN ROBOT SÜPÜRGEYE

Türkiye'deki ekonomik zorluklar, vatandaşların alışveriş alışkanlıklarını köklü bir şekilde değiştiriyor. Artan maliyetler ve gelir düzeylerindeki dengesizlikler nedeniyle, birçok insan pahalı ürünler yerine kiralama seçeneğini tercih etmeye başladı. Özellikle akıllı saatlerden robot süpürgelere kadar geniş bir yelpazede kiralama talebi gözle görülür şekilde artış gösteriyor.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, vatandaşlar artık ayda sadece 95 TL karşılığında akıllı saat, 250 TL ödeyerek akıllı telefon, ve 160 TL ile robot süpürge gibi teknolojik ürünleri kiralayabiliyorlar. Bu trend, özellikle tatil dönemlerinde yazlıklarına gidenler arasında da yaygınlaşmış durumda. Yaz aylarında tatil için kiralanabilen e-Mobilite ürünlerinden anne bebek ürünlerine kadar geniş bir yelpazeye yayılan kiralama seçenekleri, vatandaşların ihtiyaçlarına pratik çözümler sunuyor.

ALAMAYAN KİRALIYOR

Kiralabunu Kurucu Ortağı Elif Kapıcı Erdem, kiralama sebeplerinin herkes için farklılık gösterdiğini belirtti. Örneğin, yurt dışından ziyarete gelen torunlar için oto koltuğu kiralamak gibi pratik ve ekonomik çözümler tercih ediliyor. Aynı şekilde, final döneminde bozulan bilgisayarları yerine kiralama seçeneği de kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Erdem, akıllı saat ve robot süpürgelerin de kiralanabileceğini vurgulayarak, "1 aydan 18 aya kadar farklı kira süreleri mevcut. Kullanıcılar ayda 95 TL’den başlayan fiyatlarla akıllı saat, 250 TL’den başlayan fiyatlarla akıllı telefon ve 160 TL’den başlayan fiyatlarla robot süpürge kiralayabiliyor. Kullanıcılar kira sürelerini uzatıp aylık ödeme tutarlarını düşünebiliyorlar. Robot süpürge, elektrikli motosiklet, kahve makinesi yazlıkçıların kiralamak için tercih ettiği öne çıkan ürünler arasında yer alıyor." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN