Antalya’nın Bodrum’un havasını söndürdü: Buraya giden dönmek istemiyor, çok ucuz

Antalya’nın Bodrum’un havasını söndürdü: Buraya giden dönmek istemiyor, çok ucuz

Antalya’nın Gözde Tatil Beldesi: Kumluca. Giden dönmek istemiyor, denizi cam gibi

Antalya’nın popüler tatil beldelerinden biri olan Kumluca ilçesi, yaz sezonunda doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. Berrak denizi ve eşsiz plajlarıyla misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunan bu bölge, ziyaretçilerine stres atma fırsatı sunuyor. Antalya’nın bu eşsiz ilçesi, tatilcilerin vazgeçilmez destinasyonlarından biri olmaya devam ediyor.

Doğanın ve Denizin Kucaklaştığı Koy

Yüksek dağlarla çevrili ve yapılaşmanın sınırlı olduğu bu koy, hem doğası hem de deniziyle ziyaretçilerini hem rahatlatıyor hem de streslerini unutturuyor. Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı olan bu koy, doğa severler ve deniz tutkunları için eşsiz bir tatil deneyimi sunarken, Bodrum sahillerini aratmıyor.

BODRUM’U UNUTTURAN GÜZELLİK

Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan Koyu, tatilcilerin yeni favori destinasyonları arasında yer alıyor. Dağlarla çevrili denizi, ziyaretçilerine eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Tarihi ve doğal güzellikleriyle saklı bir mücevher gibi parlayan Adrasan, son dönemde Adrasan Suluada Tekne Turları ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Adrasan’ın Çeşitli Spor Etkinlikleri ve Tekne Turları

Bodrum sahillerini unutturan deniziyle dillere destan olan Adrasan, çeşitli spor etkinliklerini de misafirlerine sunuyor. Akdeniz’in bakir koylarına yapılan tekne turlarıyla Adrasan’a gelenler, bu güzellikten vazgeçemiyor.

ADRASAN’A NASIL GİDİLİR?

Antalya il merkezine 95 km mesafede bulunan Adrasan’a, Antalya’dan 1.5 saatte ulaşılabiliyor. Adrasan, Kumluca ilçe merkezine ise 27 km uzaklıkta. Adrasan’a ulaşım, Antalya kent merkezinden sağlanıyor.

Bu yeni düzenleme, Antalya’nın Kumluca ilçesini ve özellikle Adrasan Koyu’nu tatilciler için daha da cazip hale getiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN