Anne ve oğlu evde ölü bulundu! Cinayet sebebi ortaya çıktı

Anne ve oğlu evde ölü bulundu! Cinayet sebebi ortaya çıktı

Nazilli'de anne ve oğlu evde bıçaklanmış halde ölü olarak bulundu. Alacak meselesinden çıkan tartışmada Akın D. (42)'nin arkadaşı Emre Öztürk (35) ve annesi Aysel Öztürk'ü (53) öldürdüğü ortaya çıktı.

Vahşet Aydın Nazilli ilçesine bulunan bir evde yaşandı. Aysel Öztürk’ten günlerdir haber almayan yakınları evin kapısını zorla açarak içeriye girdi. Aysel Öztürk ve oğlu Emre Öztürk’ün evde bıçaklanmış şekilde hareketsiz buldu.

8983092.jpg

İNCELEME DEVAM EDİYOR!

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri anne ve oğlun hayatını kaybettiğini tespit etti. Akın D., olaydan bir süre sonra suç aleti bıçakla polis merkezine gidip, teslim oldu.

Organik ürün satışı işiyle uğraşan Emre Öztürk ve annesinin Akın D., tarafından aralarındaki alacak meselesi nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN