Ankaralılar istedi Mansur Yavaş yaptı! Başkentin göbeğinde dört dörtlük proje: O tarihte açılacak

Ankaralılar istedi Mansur Yavaş yaptı! Başkentin göbeğinde dört dörtlük proje: O tarihte açılacak

Ankaralı vatandaşlar istedi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kolları sıvadı. Ankara'nın ihtiyacını karşılayacak dört dörtlük proje için çalışmalar devam ediyor. Herkes merakla o tarihi bekliyor. İşte tüm detaylar…

Türkiye'nin en kalabalık şehirleri arasında yer alan Ankara'da artan nüfusa yönelik yapılan çalışmalarda dikkatle takip ediyor. Son yıllarda kalabalıklaşmaya başlayan Koru Mahallesi'nde yeni çalışmalar hayata geçiriliyor. Mahalle sakinlerinin isteğini geri çevirmeyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kapalı otopark ve kent meydanı projesi için çalışmalarını sürdürüyor. İşte tüm detaylar…

ANKARA'NIN KALABALIKLAŞAN SEMTİNE YENİ PROJE

Ankara her geçen gün büyüyüp gelişmeye devam ederken yeni projelerde hayata geçiriliyor. Mahalle sakinlerinin talebi üzerine başlatılan "Kapalı Otopark ve Kent Meydanı Projesi" devam ediyor.

kapali-otopark-ve-kent-meydani-projesi-koru.jpg

Ankaralılar Caddesi'nde bulunan boş ve atıl arazi Ankaralının hizmetine açılacak. Kapalı otoparktan süs havuzlarına seyir terasından amfi tiyatroya kadar pek çok farklı alan ile hizmete açılacak olan yeni proje için çalışmalar hız kesmeden sürdürülüyor. Projenin tahmini olarak Mayıs sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN