Ankaralı Turgut çocuklarını evlatlıktan reddetti: Bunlar çete olmuş

Ankaralı Turgut çocuklarını evlatlıktan reddetti: Bunlar çete olmuş

Kanserle mücadele eden sevilen sanatçı Ankaralı Turgut, yaşadığı sağlık sorunlarının yanı sıra aile içinde büyük bir sarsıntı yaşadı. Maddi durumunun zorlaşmasıyla ilaç parası için çocuklarına başvuran Turgut, karşısında beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı. Yardım paralarına göz diken çocuklarının bu tutumuna çok üzülen sanatçı, "Yardım paralarına göz diken evlatlarımı reddettim" dedi.

Kanserle mücadele eden Ankaralı Turgut, yaşadığı sağlık sorunlarının yanı sıra ailevi bir krizin ortasında kaldı. Maddi sıkıntı yaşayan sanatçı, ilaç parası için çocuklarına başvurdu. Ancak çocuklarının yardım yerine yardım paralarını istemesi üzerine Turgut, "Yardım paralarına göz diken evlatlarımı reddettim" dedi.

Ankaralı Turgut adıyla tanınan şarkıcı Turgut Karataş, 1.5 ayda 13 kilo veren şarkıcı ekonomik durumundan dolayı akıllı ilaç tedavisine başlayamamıştı. Kızının evine taşınan Ankaralı Turgut için vefa ve yardımlaşma gecesi düzenlendi.

Verilen desteğin ardından Ankaralı Turgut bugün sosyal medyada yayınladığı videoda, tedavisi için toplanan paraları almak isteyen çocuklarını evlatlıktan reddettiğini söyledi.

Türkücü, çocuklarına şöyle isyan etti: "27 senedir benim param ile geçiniyorlar, hiç kendileri para kazanmış mı? Baba parasıyla damat besliyoruz! Oğlum, Özlem, Hasret hepsi aynı... Bunlar çete olmuş. Hiç helal para yemişler mi? Bana toplanan ilaç paralarını beni tehdit edip almak istiyorlar. Bunlar yalancı, iftiracı. Bunları herkes bilsin."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN