Ankara, İstanbul derken ücretsiz toplu taşımaya o şehirde eklendi! O tarihte herkes ücretsiz binecek

Ankara, İstanbul derken  ücretsiz toplu taşımaya o şehirde eklendi! O tarihte  herkes ücretsiz binecek

Türkiye'nin dört bir yanından sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Ankara, İstanbul derken ücretsiz ulaşım listesini o şehirde eklendi. O tarihte herkes toplu taşımaya ücretsiz binecek. İşte tüm detaylar…

Ramazan Bayramına kısa bir süre kala vatandaşı sevindiren açıklamalarda peş peşe geliyor. Ankara ve İstanbul'da bayram süresince toplu taşımanın ücretsiz olduğu müjdesi verilirken bir haberde Eskişehir'den geldi. Ramazan Bayramı boyunca Eskişehirli vatandaşlarda tramvay ve otobüsleri ücretsiz olarak kullanabilecek.

BAYRAM SÜRESİNCE ÜCRETSİZ

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Ramazan Bayramı süresince Tramvay ve otobüslerin ücretsiz olarak kullanılabileceğini duyurdu. 10-12 Nisan 2024 tarihleri arasında kutlanacak olan Ramazan Bayramı süresince Tramvay ve otobüs kullanacak vatandaşların ücretsiz bir şekilde hizmet alabileceği belirtildi.

eskisehir-toplu-tasima.jpg

Başkan Ünlüce, ''Toplumsal hafızanın taze tutulması açısından hayatımızda çok önemli bir yeri olan bayramlarda sevdiklerimizle vakit geçirmek hepimiz için çok kıymetli. Sevgili hemşehrilerim, Ramazan Bayramı’nda sevdiklerinizi daha çok ziyaret edebilmeniz ve bayramın tadını doya doya çıkarabilmeniz için 3 gün boyunca tramvay ve otobüslerimizden ücretsiz faydalanabilirsiniz. Nice bayramlara hep birlikte erişebilmek ümidiyle.'' açıklamalarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN