Alper Gezeravcı'dan kötü haber! Türkiye’nin ilk astronotu kaza geçirdi, durumu ise...

Türkiye'nin ilk astronotu olarak tanınan Alper Gezeravcı, kaza geçirdiği haberleriyle gündeme bomba gibi düştü. Kaza haberini duyanlar Gezeravcı’nın sağlık durumunu merak etti. İşte konuya ilişkin detaylar…

Kocaeli’de meydana gelen bir kazada Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın da olduğu öğrenildi. Hem sosyal medyanın hem de basının gündemine düşen bu olay sonrasında Gezeravcı’nın durumu merak konusu oldu.

yeni-proje-21.jpg

3 KİŞİ YARALANDI

TEM Otoyolu’nun İzmit geçişinde meydana gelen kazada, seyir halindeki otomobil otobüsle çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ve 2 kişi yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

yeni-proje-20.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN