Alain Delon'un cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu

Alain Delon'un cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu

Sinema dünyasının efsane isimlerinden Alain Delon'un cenaze töreninin detayları belli oldu. Katılımın sınırlı olduğu cenaze töreninde fotoğraf çekilmesine izin verilmeyecek.

Fransız sinemasının unutulmaz isimlerinden Alain Delon, hayata veda etti. 88 yaşında aramızdan ayrılan usta oyuncunun cenazesi, özel bir törenle Fransa'nın Douchy kasabasındaki mülkünde bulunan şapele defnedildi.

Delon'un ailesi, oyuncunun vasiyeti üzerine oldukça özel ve samimi bir tören düzenleme kararı aldı. Bu nedenle törene katılım sınırlı tutuldu ve katılımcılardan fotoğraf çekmemeleri istendi.

FOTOĞRAF ÇEKİLMESİNE İZİN VERİLMEYECEK

Törene 40 kişilik bir grup davet edildi ve fotoğraf çekmemeleri söylendi. Cenaze törenine katılanların cep telefonlarını plastik torbalara koymaları istenecek ve fotoğraf çekilmesine izin verilmeyecek.

Valilik, uçak ve dronların mülkün üzerinden uçmasını yasakladı.

'KAMUYA AÇIK CENAZE TÖRENİ İSTEMİYORUM' DEMİŞTİ

Alain Delon'un sağlığı, 2019'da felç geçirmesinin ardından son yıllarda daha kötüye gitti. Ulusal bir anma töreni istemediğini daha önce açıkça belirten Delon, "Kamuya açık bir cenaze töreni istemiyorum" demişti.

Delon, Fransa'nın merkezindeki Douchy'de, öldüğü evinde, köpeklerinin yanına gömülmek istediğini "Köpeklerimle birlikte gömülmek istiyorum. Başka hiçbir şey umurumda değil, sadece onlarla birlikte olmak istiyorum" sözleriyle ifade etmişti.

'KÖPEĞİ UYUTULMAYACAK'

Oyuncu ayrıca, 10 yaşındaki Belçika Malinois cinsi köpeği Loubo'nun uyutulmasını ve Loiret'teki Douchy köyündeki mezarlığa kendisiyle birlikte gömülmesini istemişti. Ancak Alain Delon'un evcil köpeğinin uyutulması ve kendisiyle birlikte gömülmesi isteği, hayvan hakları savunucularının tepkisi sonrası çocukları tarafından reddedildi.

Delon'un ölümünün ardından, eylemciler Loubo'nun öldürülmesinden duydukları dehşeti dile getirdiler ve Belçika Malinois cinsi köpeğe yeni bir yuva bulmayı teklif ettiler. Brigitte Bardot Vakfı'nın sözcüsü "Az önce oyuncunun kızı Anouchka Delon'u aradım ve bana Loubo'nun ailenin bir parçası olduğunu ve uyutulmayacağını söyledi. Köpek uyutulmayacak" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN