Alaçatı'daki kalabalık gündem oldu: Kapalı evlerin bahçelerine girip piknik yapıyorlar

Alaçatı'daki kalabalık gündem oldu: Kapalı evlerin bahçelerine girip piknik yapıyorlar

Kurban Bayramı tatili süresince İzmir'in Çeşme ve Alaçatı gibi tatil beldelerinde yoğun kalabalık ve saygısız davranışlar dikkat çekerken, gazeteci Öncel Öziçer'in paylaşımları bölgedeki çarpıcı manzarayı ortaya koydu.

Kurban Bayramı tatili sırasında, İzmir'in Çeşme ve Alaçatı gibi tatil beldelerinde büyük bir yoğunluk yaşandı. Gazeteci Öncel Öziçer'in ifadelerine göre, Alaçatı'da plajlar "Çin denizi"ne dönmüş ve insanlar kapalı evlerin bahçelerine girip piknik yapacak kadar ileri gitmişlerdi. Benzer durumlar Muğla, Dalyan'da da yaşanmış; ev sahipleri kendilerini güvende hissetmek için polisi aramak zorunda kalmış veya evlerini kapatmak zorunda kalmışlardı.

Öziçer'in paylaşımı, sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve Alaçatı, trend topic listesine girmişti. Yaşananlar, tatil bölgelerindeki kalabalık ve saygısız davranışlar konusunda ciddi endişeleri beraberinde getirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN