AK Parti'den Netflix dizisi Famagusta tepki: Kabul edilemez

AK Parti'den Netflix dizisi Famagusta tepki: Kabul edilemez

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Netfilx'te yayımlanacak olan ve Kıbrıs Barış Harekatı'nı hedef alan Famagusta adlı diziye tepki gösterdi. Çelik, “Kabul edilemez” dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 20 Eylül tarihinde Netflix platformunda yayımlanacak “Famagusta” adlı dizinin “1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nı çarpıtma ve Rum tarafının propagandasını” yapmakla suçladı. Dizinin rahatsız edici olduğunu belirten Çelik, “Barışı getiren ve adaleti tesis eden müdahalenin, Rum propagandasıyla hedef alınmasını kabul edemeyiz” dedi.

Ömer Çelik'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şöyle:

“1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nı çarpıtan ve Rum tarafının propagandasını yapan bir dizinin, 20 Eylül’den itibaren bir film platformunda yayınlanacak olması çok rahatsız edicidir.

Barışı getiren ve adaleti tesis eden müdahalenin, Rum propagandasıyla hedef alınmasını kabul edemeyiz.
Bu dizi vasıtasıyla Kıbrıs Barış Harekatı, kahraman Türk askeri, barış ve adalet hedef alınamaz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN