Afyonkarahisar'da trafik faciası: Bir aile yok oldu

Afyonkarahisar'da trafik faciası: Bir aile yok oldu

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde TIR'la çarpışan otomobildeki çift ve 4 yaşındaki çocukları hayatını kaybetti. Kazada TIR sürücüsü yaralandı.

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde Çay-Dinar kara yolu Akkonak köyü yakınlarında meydana gelen feci kazada, bir aile yok oldu. M.Z. (39) idaresindeki 06 AVS 07 plakalı otomobil, H.Ç'nin (40) kullandığı 34 KKZ 949 plakalı TIR'la çarpıştı.

9746933.jpg

BİR AİLEDEN GERİYE KİMSE KALMADI

Çarpışmanın şiddetiyle otomobil sürücüsü M.Z. ve eşi G.K.Z. (33) olay yerinde yaşamını yitirdi. Çiftin 4 yaşındaki kızları L.Z. ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Çay Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

9746935.jpg

TIR SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Kazadan yaralı olarak kurtulan TIR sürücüsü H.Ç., Bolvadin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan H.Ç., tedavisinin ardından jandarma ekiplerince gözaltına alınacak.

9746936.jpg

YAKINLARI DERİN ÜZÜNTÜ YAŞADI

G.K.Z.'nin farklı bir otomobille aynı güzergahta seyreden anne ve babası, olay yerine geldiklerinde büyük üzüntü yaşadılar. Kazanın şoku ve acısı içinde olan aile, yakınlarını kaybetmenin derin kederini yaşadı.

9746934.jpg

Kazanın ardından otomobilde sıkışan çiftin cenazesi, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda çıkarılarak morga kaldırıldı.

9746932.jpg

Kazanın meydana geldiği bölgede trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN