Adanalılar görmesin! Tokat kebabını böyle denedi, taleplere yetişemedi: Neredeyse yarı fiyatına satıyor

Adanalılar görmesin! Tokat kebabını böyle denedi, taleplere yetişemedi: Neredeyse yarı fiyatına satıyor

Adanalılar bunu görmesin! Tokat kebabını bu şekilde denedi, taleplere yetişemedi! Üstelik neredeyse yarı fiyatına satılıyor! Hem ucuz kebap deneyimi, hem de lezzet şöleni...

Tokat’ta bir lokanta, et yemeyen müşterilerin talepleri doğrultusunda Tokat kebabına alternatif olarak kanat kebabı geliştirdi. Hem lezzeti hem de fiyatıyla beğeni toplayan bu yeni ürün, et yemeyen ve bütçesi kısıtlı olan müşteriler için ideal bir seçenek sunuyor.

UYGUN FİYATA KEBAP: KANAT KEBABI

Tokat kebabını tavukla denedi, hem tadı hem fiyatı memnun etti

Tokat’ta faaliyet gösteren bir lokantada, müşterilerin talepleri üzerine Tokat kebabının bir alternatifi olarak kanat kebabı sunulmaya başlandı. İşletme sahibi Mustafa Demirkol, et yemeyen müşteriler için özenle hazırladıkları bu yeni kebabın, Tokat kebabının lezzetini tavukla buluşturduğunu belirtti. Demirkol, "Tokat kebabına alternatif olarak bu kendi ürünümüz. Et yemeyen müşterilerimiz için bunu gerçekleştirmeye özen gösterdik. Kanat kebap aynı tokat kebabı et yerine yaprak kanat kullanıyoruz. Bu kebabın birinci özelliği et yemeyenlere tavukla aynı lezzeti tattırmaya gayret gösteriyoruz. Yine kuyruk yağı, yine patates, yine patlıcan var. Aralarda kuzu eti yerine kanat kullanmaktayız. Bunun bir farkındalığı da şu ki bütçesi uygun olmayan kardeşlerimiz de bunu tercih edebiliyorlar. Fiyat hemen hemen diğeriyle neredeyse yarı yarıyadır. Tokat kebabı lezzetini kanatla da gidermeye çalışan insanlarımız da var. Bu hizmeti vermekten de biz onur duyuyoruz. Tesadüf eseri bir müşterimiz ısrarla istedi, biz de yaptık. Biz kendimiz de çok beğendik. Beğendikten sonra da talep eden müşterilere ve ben et yemiyorum diyen müşteri buna alternatif olarak sunmaktayız" dedi.

MÜŞTERİLER MEMNUN

kanat-kebabi-1.jpg

Erzurum'dan Tokat kebabını denemek için gelen Ali Kürşat Bilgin, kanat kebabını da merak ederek denediğini belirtti. Bilgin, "Erzurum’dan gelip bir Tokat kebabı deneyelim dedik. İnternette de tavuk kebabıyla da denediklerini görünce biz deneyelim dedik. Tabii etten biraz daha hafif. Sıcak havalarda denenebilir. Vücuda biraz daha rahat hem özellikle kolesterolden falan kaçan insanlar varsa çok rahat deneyimleyebilecekleri güzel bir lezzet. Tabii ki hem vücut sıhhati hem cüzdan sıhhati açısından deneyimlenebileceği söylenebilir" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN