Adana'da tekel bayisinde cips paketinin içinden silah çıktı

Adana'da bir tekel bayisine ihbar üzerine düzenlenen operasyonda içki raflarının arkasında ruhsatsız av tüfeği ile 150 mermi, tavan arasındaki cips paketinin içinden ise tabanca ile 9 mermi ele geçirildi. Şüpheli, "Arızalı olduğunu zannediyordum. Sakladığım yerleri de unutmuştum" dedi.

Adana'da Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Belediye Evleri Mahallesi'ndeki bir tekel bayisinde çok sayıda ruhsatsız silah ve mermi olduğuna ilişkin ihbarla harekete geçti.

Ekipler, çeşitli suçlardan 6 kaydı bulunan Hasan S.'nin (41) iş yerine operasyon için düğmeye bastı.

CİPS PAKETİNDEN SİLAH ÇIKTI

İş yerinde yapılan aramalarda içki raflarının arkasında ruhsatsız av tüfeği ile 150 adet mermi ele geçirildi.

10106365.jpg

Aramayı sürdüren ekipler tavan arasındaki bir cips paketinin ağırlığından şüphelendi. Açılan paketin içinden beze sarılmış ruhsatsız tabanca ile 9 mermi çıktı.

10106362.jpg

Hasan S. gözaltına alındı.

'SAKLADIĞIM YERİ UNUTMUŞUM' DEDİ

Şüphelinin emniyetteki sorgusunda, "Tüfek ve tabancanın arızalı olduğunu zannediyordum. Sakladığım yerleri de unutmuştum" dediği öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hasan S., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

10106366.jpg

Ele geçirilen silahlar ise incelenmek üzere Adana Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN