Adalet Bakanı Tunç: İsrail Dışişleri Bakanı Katz, Netanyahu bebek katili, soykırımcı bir müfteridir

Adalet Bakanı Tunç: İsrail Dışişleri Bakanı Katz, Netanyahu bebek katili, soykırımcı bir müfteridir

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ı ve diğer İsrailli yetkilileri bebek katili ve soykırımcı olarak nitelendirdi. Tunç, yaptığı açıklamada "İsrail Dışişleri Bakanı Katz, Netanyahu bebek katili, soykırımcı bir müfteridir" şeklinde ifade eti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, İsrail Dışişleri Bakanı Katz ve diğer İsrailli yetkilileri ağır şekilde eleştirerek, onları bebek katili ve soykırımcı olarak nitelendirdi. Tunç, İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği operasyonlara yönelik sert bir dille karşı çıktı.

Tunç, açıklamasında, “İsrail Dışişleri Bakanı Katz, Netanyahu ve diğer İsrailli yetkililer gibi bebek katili, soykırımcı bir müfteridir. Küstah şahıs, suçluluk psikolojisi içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımıza sürekli çamur atmaktadır. ifadelerini kullandı.

"GAZZE'DE YAPTIKLARI SOYKIRIMIN HESABINI VERECEKLER"

Tunç, İsrail’in Gazze’deki eylemlerinin uluslararası hukuk önünde hesap vereceğini ve cezalarını çekeceğini "Bu katil sürüsü, Gazze’de yaptıkları soykırımın hesabını uluslararası hukuk önünde verecek, cezalarını çekecektir." sözleriyle belirtti.

Ayrıca, Gazze’de hayatını kaybeden çocukların ve sivillerin acısının, işgalciler ve soykırımcılar tarafından ödeneceğini vurguladı. Uluslararası toplumun bu konuda daha etkin bir rol oynaması gerektiğini ifade etti.

Tunç, Kuvözde katlettikleri bebeklerin ahı işgalcileri ve soykırımcıları mutlaka tutacaktır. İlahi adaletten asla kaçış yoktur” şeklindeki ifadeleriyle, Gazze’de yaşanan olayların bir gün mutlaka hesap vereceği inancını dile getirdi. Bakan, adaletin sağlanmasının, uluslararası ve dini sorumlulukların bir gereği olduğunu sözlerine ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN