ABB’den öğrenci dostu hizmet! 5 hafta sürecek, kimse bitsin istemeyecek! Sabah uyanan gözünü orada açacak

ABB’den öğrenci dostu hizmet! 5 hafta sürecek, kimse bitsin istemeyecek! Sabah uyanan gözünü orada açacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi her alanda farklı hizmetleri ile vatandaşın yüzünü güldürmeyi biliyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı öğrenci dostu o hizmete imza attı. 5 hafta boyunca devam edecek kimse kaçırmak istemeyecek. İşte tüm detaylar…

Ankaralı öğrenciler bu kurslarla sevinçten havalara uçuyor. Hem yaz dönemini değerlendirmek isteyenler için hem de ekonomik açıdan zor durumda olanlar için muhteşem bir hizmet sağlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 5 haftalık kursların 2 haftasını tamamladı. Öğrenciler sabah kalkar kalkmaz soluğu burada alıyor sınav için büyük hazırlık başlıyor. İşte tüm detaylar…

BAŞKENTLİ ÖĞRENCİLERE MANSUR YAVAŞ DESTEĞİ

Başkentli öğrenciler yazın tadını kampta çıkaracak. 10-11-12 sınıf ve mezun grupları için oluşturulan müfredat ile birlikte öğrenciler YKS sınavına ön hazırlık yapıyor. Öğrenciler daha okullar başlamadan sınav sürecinin hem stresini atıyor hem de büyük bir hazırlık olarak yaz kamplarına katılıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan hizmet 5 hafta boyunca devam ederken kursların 2 haftalık süreci tamamlandı. Hafta içi her gün saat 10:00-13.30 saatleri arasında yapılan kurslarda 130 öğrenci bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN