499 TL'lik simit tabağı fiyatıyla gündem oldu! Simit bile artık lüks oluyor: Bir aile gitse maaş bitti

499 TL'lik simit tabağı fiyatıyla gündem oldu! Simit bile artık lüks oluyor: Bir aile gitse maaş bitti

499 TL'lik simit tabağının fiyatı gündem oldu! Fakirin simidi bile artık lüks oluyor! Bir aile gitse maaşı bırakmak gerekecek...

Sosyal medyada paylaşılan bir video kısa sürede viral oldu. Videoda, simidin farklı bir tarifle hazırlanmış hali, kullanıcıların ilgisini çekti. Bu tarifte, simidin arasına kaşar peyniri ve ortasına yumurta kırılarak yapılan lezzetli bir sunum yer alıyor. Tarifin son dokunuşu ise birkaç parça pastırma eklenmesiyle tamamlanıyor.

İŞTE O SİMİDİN TARİFİ

Videoda, simidin hazırlanış aşamaları adım adım gösteriliyor. Kaşar peyniri ve yumurta ile zenginleştirilen simit, birkaç parça pastırma ile lezzetlendiriliyor ve tavada ısıtılıyor. Ancak, bu özel tarifin fiyatının 499 TL olması sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Tarifin fiyatının yüksekliği, sosyal medya kullanıcıları arasında çeşitli yorumlara neden oldu. Bir kullanıcı, "Beş kişilik bir aile gitse, maaş bitti" yorumuyla tepkisini dile getirdi. Bir diğer kullanıcı ise, "Bunun maliyeti 50 TL" diyerek fiyatın abartılı olduğunu belirtti. Üçüncü bir kullanıcı ise, "Ben bunu evde yaparım, param da cebimde kalır" yorumunda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN