4 ilde orman yangını: Alevlere müdahale ediliyor

İzmir'in Urla, Hatay'ın Kırıkhan, Manisa'nın Salihli ve Yozgat'ın Çekerek ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.

4 ilde eş zamanlı olarak orman yangını çıktı. Manisa'nın Salihli bölgesinde uçak ve helikopterlerle yangına müdahale edilirken, Yozgat, Hatay ve İzmir'de de yangını söndürmek için havadan ve karadan çalışmalar devam ediyor.

yeni-proje-6.jpg

MANİSA

Manisa'nın Salihli ilçesinden de yangın haberi geldi. Çelikli Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 3 uçak, 5 helikopter, 19 arazöz, 7 su ikmal aracı, 1 dozer, 4 yer ekibi ile Manisa itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler yangını söndürmek için başlattığı çalışmalar sürüyor.

HATAY

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Taşoluk Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü ekipleriyle 2 helikopter, 10 arazözün yanı sıra Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yönlendirildi. Yangını kontrol altına almak için ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor.

5d5d5.jpg

İZMİR

İzmir'in Urla ilçesinde de yangın başladı. İlçenin Bademler Mahallesi'ndeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 uçak, 3 helikopter, 15 arazöz, 6 su ikmal aracı, 2 dozer ve 2 yer ekibi yönlendirildi.

yeni-proje-7.jpg

YOZGAT

Yozgat'ın Çekerek ilçesine bağlı İsaklı köyü yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Yozgat Orman İşletme Müdürlüğü ve Çekerek Belediyesi ile çevre ilçe ve belde belediyelerinden itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN