36 bin sağlık çalışanı istihdam edilecek

36 bin sağlık çalışanı istihdam edilecek

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek.

Sağlık alanında 2024 yılı sonuna kadar istihdam edilecek sağlık personeline ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

36 ÇALIŞAN İSTİHDAM EDİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan, Eleman Temininde Güçlük Çekilen Yerlerde ve Hizmet Dallarında Sağlık Hizmetlerinin Etkili ve Verimli Bir Şekilde Yürütülebilmesi Amacıyla Sözleşmeli Sağlık Personeli İstihdam Edilecek Hizmet Birimlerinin, 2024 Yılı Sonuna Kadar Uygulanmak Üzere Yeniden Belirlenmesi Hakkında Karar'a göre 36 bin çalışan bakanlığa alınacak.

9133987.jpg

TABLO PAYLAŞILDI

Birçok alanda alınacak personel sayısına ilişkin ayrıntılı tablo paylaşıldı. Karar uyarınca 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip, 32 bin 464 de uzman tabip istihdam edilecek.

9133988.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN