25 gün boyunca 184 kişi her yerde aradı: Bakın nereden çıktı! Ailesi gözyaşlarıyla karşıladı

Kaybolan ve ekipler tarafından aranan 46 yaşındaki zihinsel engelli adam, 25 gün sonra bulundu. İşte detaylar...

Gaziantep'in İslahiye ilçesine bağlı Kozdere Mahallesi'nde yaşayan zihinsel engelli Ali Gülsoy, 11 Haziran 2024 tarihinde akşam saatlerinde çıktığı evine geri dönmedi.

Yakınları arama çalışmalarından sonuç alamayınca güvenlik güçlerine kayıp ihbarında bulundu. İhbarın ardından jandarma ve AFAD görevlilerinden oluşan 184 kişilik ekip, eğitimli köpekler ve drone'larla arama çalışması başlattı.

Mahalle sakinlerinin de destek verdiği arama çalışmalarında bölgedeki mahalle camilerinden anonslar yapılarak 46 yaşındaki Ali Gülsoy'un bulunması için çaba sarf edildi ancak sonuçsuz kaldı.

gaziantepte-kayip-engelli-25-gun-sonra-bulundu-2.jpg

"OĞLUMA YENİDEN KAVUŞTUM"

Ekiplerin arama çalışmalarını sürdürdüğü Ali Gülsoy, 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü sabah saatlerinde mahalleye döndü. Ablası tarafından mahalle girişinde bulunan ve yakınlarının büyük sevinç yaşadığı Ali Gülsoy, jandarma ekipleri tarafından hastanede sağlık kontrolünden geçirildi.

Arama çalışmaları sonlandırılırken; Ali Gülsoy, kaybolduğu süreçte arazide bulduğu otları yediğini ve su içtiğini söylediği jandarma ile ailesine bir daha evden ayrılmayacağının sözünü verdi.

Oğluna kavuşmanın mutluluğu ile gözyaşı döken anne Elif Gülsoy, "Oğluma yeniden kavuştum, çok mutluyum. Oğlumun bulunması için çalışma yapan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

gaziantepte-kayip-engelli-25-gun-sonra-bulundu-1.jpg

"VÜCUDU SUSUZ VE VİTAMİNSİZ KALMIŞ"

Kardeşini günler sonra döndüğü mahalle girişinde fark ettiğini, büyük şaşkınlık ve mutluluk yaşadığını anlatan abla Sibel Gülsoy, şunları söyledi:

"Mahalle girişinde kardeşim bana seslendi ve yanıma geldi. Büyük mutluluk yaşadım, kardeşim bu süreçte ot yiyerek, su içerek hayatta kalmış. Jandarmalara haber verdik ve hastaneye götürdük.

Kaybolduğu 25 günde vücudu susuz ve vitaminsiz kalmış, günlerce ayağından ayakkabısını çıkmadığı için ayaklarında ödem oluşmuş. Sonuçta kardeşimize kavuştuğumuz için çok mutluyuz."

gaziantepte-kayip-engelli-25-gun-sonra-bulundu-7.jpg

gaziantepte-kayip-engelli-25-gun-sonra-bulundu-6.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN