2024 Sağlık Bakanlığı atama kurası: Başvuru ve sonuç tarihleri

2024 Sağlık Bakanlığı atama kurası: Başvuru ve sonuç tarihleri

Sağlık Bakanlığı, isteğe bağlı iller arası yer değiştirme işlemleri için düğmeye bastı! Adaylar, başvurularını ve tercihlerini ekip.saglik.gov.tr adresi üzerinden tamamladı. Şimdi gözler, 2024 Sağlık Bakanlığı iller arası atama kura çekiminde. Peki, kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı, iller arası yer değiştirme kurası için başvuruları ve tercihleri aldı. Bakanlık, münhal kadroları başvuru kılavuzu ile adayların erişimine sundu. Artık herkesin gözü kura çekiminde! Peki, Sağlık Bakanlığı iller arası tayin kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI ATAMA KURASI HANGİ TARİHTE, SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Atama kurası, 26 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek. Kura çekiminin saati ve yeri ise https://yhgm.saglik.gov.tr adresinden ilan edilecek.

SONUÇ TARİHİ NE ZAMAN?

Yerleştirme sonuçları, kura çekiminin yapıldığı 26 Temmuz günü Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde (https://yhgm.saglik.gov.tr/) ilan edilecek.

Adaylar için büyük gün yaklaşıyor! Sağlık Bakanlığı’nın iller arası yer değiştirme kurası, 26 Temmuz’da çekilecek ve sonuçlar aynı gün ilan edilecek.

Herkese başarılar dileriz!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN