17 yaşındaki engelli kıza cinsel istismar iddiası! İş yerini taşladılar

İstanbul'da iddiaya göre bir giyim mağazasında çalışan 17 yaşındaki engelli kız çocuğunu işyerinin sahibi tarafından cinsel istismara uğradı. Şüpheli gözaltına alınırken, genç kızın yakınları mağazayı taşladı.

Olay İstanbul Esenler'de meydana geldi. 17 yaşındaki yüzde 40 engelli kız çocuğu, ailesine 40 gündür çalıştığı işyerinin sahibi tarafından cinsel istismara uğradığını anlattı. Ailenin şikayeti üzerine emniyet ekipleri şüpheli A.K.'yi Başakşehir'de yakaladı.

GÖZALTINA ALINDI

Gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye gönderildi. Olayı öğrenen kızın yakınları A.K.'nın işyerini taşlayarak camlarını kırdı.

9382079.jpg

TACİZ VE CİNSEL İSTİSMAR CEZALARI

Öte yandan, TCK Madde 105 maddesine göre, bir kimseyi cinsel amaçlı olarak taciz eden kişi hakkında, mağdurun şikayeti üzerine, üç aydan iki yıla kadar hapis cezasına veya adli para cezasına fiilin çocuğa karşı işlenmesi halinde altı aydan üç yıla kadar hapis cezasına çarptırılır.

Türk Ceza Kanunumuzun 103/1. Fıkrasına Göre: "(1) Çocuğu cinsel yönden istismar eden kişi, sekiz yıldan on beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Cinsel istismarın sarkıntılık düzeyinde kalması halinde üç yıldan sekiz yıla kadar hapis cezası alır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN