Gençlerbirliği'nde korona paniği: 4 kişide virüs tespit edildi

Gençlerbirliği'nde korona paniği: 4 kişide virüs tespit edildi

Beşiktaş maçı öncesi oyuncularını ve personelini koronavirüs (corona virüs) testine sokan Gençlerbirliği, 4 kişide virüs tespit edildiğini duyurdu.

Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş ile oynanacak maç öncesinde ekibi koronavirüs testine giren Gençlerbirliği’nde 4 kişide virüs tespit edildi. 

TOPLAM 4 KİŞİDE KORONAYA RASTLANDI

Ankara kulübünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş ile oynayacağımız müsabaka öncesinde TFF'nin Futbola Dönüş Protokolü çerçevesinde yapılan rutin Covid-19 tarama testlerinde, iki futbolcumuz ve iki personelimizde pozitif sonuca rastlanmıştır. Futbolcu ve personelimiz için gerekli izolasyon ve takip sürecine Sağlık Bakanlığı protokollerince başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

SİVASSPOR’DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Gençlerbirliği’ne yapılan korona virüs testi sonucunda iki futbolcu ve iki personelde pozitif vakaya rastlanılmasının ardından DG Sivasspor Kulübü geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Kırmızı-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Geçmiş olsun kırmızı kara. Sporcularınıza ve personelinize acil şifalar dileriz” denildi.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN