Galatasaray'ın Akhisar kadrosu belli oldu

Galatasaray'ın Akhisar kadrosu belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Çift maç usulü gerçekleşecek olan çeyrek final karşılaşmasında her iki takımda yarı finale çıkmak için ter dökecek. Galatasaray'da ilk 11'de kimler yer alıyor? Detaylar haberimizde...

Son 16 turunda Gaziantepspor’u evinde ağırlayan Galatasaray, karşılaşmadan 3 -1’lik galibiyetle ayrılmış ve çeyrek finalde Akhisar Belediyespor ile eşleşmişti. Çeyrek final karşılaşmasının ilk maçında Akhisar Belediyespor karşılaşmasından galibyetle ayrılmak isteyen Galatasaray maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Akhisar Belediyespor ise son 16 turunda Trabzonspor ile mücadele etmiş ve karşılaşmadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Kupada yoluna emin adımlarla devam eden Akhisar Belediyespor’un amacı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak.

Galatasaray'ın kadrosu belli oldu

Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor karşısında mücadele edecek ilk 18 kişilik kadrosu ise şu futbolculardan oluşuyor: Fernando Muslera, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Ryan Donk, Jose Rodriguez, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Martin Linnes, Koray Günter, Olcan Adın, Volkan Pala, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer, Eray İşçan, Cenk Gönen.

Maç 18.45'te

10 Şubat 2016 Çarşamba günü 18.45’te Manisa 19 Mayıs Stadında gerçekleşecek olan Akhisar Belediyespor - Galatasaray müsabakası ATV ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemleri ise şunlar; Mete Kalkavan, Oğuz Terzi, Mehmet Kapluhan.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN