'İshak Paşa Sarayı' tartışmasına Mr. Dosso Dossi'den yanıt!

'İshak Paşa Sarayı' tartışmasına  Mr. Dosso Dossi'den yanıt!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, İshak Paşa Sarayı'nda çektiği klip ve tarihi yapıya zarar verdiği iddialarına yanıt verdi.

Dosso Dossi Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, kendi adıyla ve "Mr. Dosso Dossi" takma adıyla tanınan iş insanı, İshak Paşa Sarayı'nda gerçekleştirdiği ve kamuoyunda tartışma yaratan klip çekimiyle ilgili bir açıklama yaptı. Eraslan, bu açıklamayla hem iddialara cevap verdi hem de Dosso Dossi Holding'in bölgeye olan bağlılığını ve sosyal sorumluluk projelerini vurguladı.

Açıklamasında, Doğubayazıt’a olan sevgisinin ve bölgenin turizm ekonomisinin kalkınması için gerçekleştirdikleri çalışmaların altını çizen Eraslan, bu faaliyetlerin ticari olmadığını, holdingin sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında kamu yararı gözetilerek yapıldığını belirtti. Ayrıca, Nisan ayında Ağrı Dağı Nuh’un Gemisi Müzesi'nin temelinin atılacağını duyurdu.

'KLİBİN ŞİMDİ GÜNDEME GELMESİ DÜŞÜNDÜRÜCÜ'

Eraslan, "Az Kalsın İshak Paşa’yı Yakacaktı" başlığı altında basın yayın organlarında yer alan haberler karşısında duyduğu üzüntüyü dile getirerek, bu klibin yedi ay önce çekildiğini ve yayınlandığını, ancak şimdi gündeme getirilmesinin düşündürücü olduğunu ifade etti.

Ülkemizde ve dünya genelinde pek çok tarihi yapıda müzik ve sanat etkinliklerinin yapıldığını örneklerle anlatan Eraslan, geçtiğimiz yıl İshak Paşa Sarayı’nda düzenlenen 'Senforock' konserine de değindi. Bu konserin, Ağrılılar ve Doğubayazıtlılar başta olmak üzere çevre illerden gelenler tarafından ilgiyle izlendiğini belirtti.

Klip çekiminin tüm hassasiyetler gözetilerek ve yetkililerin nezaretinde gerçekleştirildiğini vurgulayan Eraslan, iddia edilenin aksine tarihi yapıya zarar verecek herhangi bir sistemin veya malzemenin kullanılmadığını, havai fişeklerin sarayın dışından atılarak görüntü alındığını ve çekim sonrasında tüm teknik malzemenin toplandığını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN