Beşiktaş Güneş’le çıkışa geçti

Beşiktaş Güneş’le çıkışa geçti

Beşiktaş’ta sezon başında yaşanan kötü gidişat teknik direktör Şenol Güneş’in göreve gelmesiyle tersine döndü. Ligin ilk yarısında yarıştaki rakiplerine puanlar kaybeden Siyah-Beyazlı ekip, tecrübeli çalıştırıcının yönetiminde çıkışa geçerek hedefleri için umutlandı.

Beşiktaş, Fenerbahçe’yi deplasmanda 4-2 mağlup ederek çıkışını sürdürürken teknik direktör Şenol Güneş de yaptığı katkı ile yüzleri güldürdü. Siyah-Beyazlılar, ligin ilk yarısında evinde oynadığı kritik maçları kazanamayarak önemli bir avantaj kaybetmişti. Kartal, evinde Başakşehir’e mağlup olurken Fenerbahçe ve Trabzonspor ile de berabere kalmıştı.

Siyah-Beyazlılar, Şenol Güneş yönetiminde ise ligin ikinci yarısındaki deplasmanlarda bu durumu tersine çevirmeye başladı. Güneş yönetiminde Başakşehir’i deplasmanda 2-0 mağlup eden Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında da unutulmayacak bir zafere imza attı. Beşiktaş bu hafta oynayacağı Giresunspor maçının ardından ise Trabzonspor’a konuk olacak.

Hedef ilk yarıda berabere kalınan Bordo-Mavililerden de 3 puanı almak. Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde bu sezon ligde 15 maça çıktı. Siyah-Beyazlılar, 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi ile 33 puan toplarken 2.2 puan ortalaması yakaladı.

Öte yandan derbinin kahramanı Redmond ile Beşiktaş arasında sözleşme anlaşmazlığı yaşanıyor. Beşiktaş, İngiliz oyuncuya resmi tekliften önce nabız yoklaması yaptı. Redmond, şu an için yeni bir sözleşme imzalamayı düşünmediğini ve sezon sonunu beklemek istediğini iletti. 29 yaşındaki hücumcu, İngiltere’ye dönmeyi veya Avrupa’nın diğer büyük liglerinden birine gitmeyi istiyor. Beşiktaş ile şimdiye dek 23 maça çıkan Redmond 4 gol ve 6 asistle oynadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN