Fikret Orman'ın Kamil Glik için girişimlere başladığı öne sürüldü

Fikret Orman'ın Kamil Glik için girişimlere başladığı öne sürüldü

EURO 2016'yı yakından takip eden spor yazarı Şansal Büyüka, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Polonya stoperi Kamil Glik'i Almanya maçında izlemek için Paris'e geldiğini söyledi.

EURO 2016'yı yakından takip eden spor yazarı Şansal Büyüka, Beşiktaşlı futbolseverleri sevindirecek müjdeli haberi açıkladı.

Usta futbol adamı, "Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Polonya stoperi Kamil Glik'i Almanya maçında izlemek için Paris'te." ifadeleri ile Siyah-Beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

16-06/17/1760.jpg

Fanatik'te yer alan habere göre; Sezonun bitmesi ile transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta başta Fikret Orman olmak üzere çalışmaları büyük bir titizlilikle sürdürüyor.

Gelecek sezon için çok daha güçlü ve alternatifl bir kadro kumak isteyen Beşiktaş'ta savunma hattı için Kamil Glik ismi listenin 1 numarasında yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN