Fikret Orman'dan flaş Ospina açıklaması geldi

Fikret Orman'dan flaş Ospina açıklaması geldi

Beşiktaş'ın patronu, taraftarlara müjdeyi verdi. Orman, “Yazdığınız Sırp kaleciler (Rajkovic, Stojkovic), Dnipro'nun file bekçisi (Boyko) ve Ospina listemizde. Başka adaylar da var. Çok iyi bir kaleci alacağım” dedi.

Beşiktaş ligde lider, Türkiye Kupası’nda da yoluna devam ediyor. Taraftarların ise devre arasında transfer istediği tek bir mevki var, o da kale. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak taraftarlarına mesaj gönderdi.

"Ospina listemizde"

Fanatik'in haberine göre ciddi düzeyde görüşmeler yaptıklarını vurgulayan Orman, “Yazdığınız Sırp kaleciler (Rajkovic, Stojkovic) doğru. Dnipro’nun file bekçisi (Boyko) ile Ospina da listemizde. Ancak hiç çıkmamış başka adaylar da var. Çok iyi bir kaleci alacağım. Bu konuda kararımız kesin. Beşiktaşlılar merak etmesin” dedi.

"Stoper için de görüşmeler var"

Sadece kaleye değil, savunmaya da takviye yapacaklarını dile getiren Fikret Orman, “Stoper konusunda görüşmelerimiz var. Bunun için araştırmalarımız da, temaslarımız da sürüyor. Süper Lig’de şampiyonluğa uzanmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN