Fikret Orman: Bizim zekamızla alay etmesinler

Fikret Orman: Bizim zekamızla alay etmesinler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Samuel Eto'o'nun transferi hakkında açıklamalarda bulunurken, Antalyaspor ve Antalya kulübü başkanına çok sert sözlerle yüklendi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Samuel Eto'o'nun transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

'AYRILMAK İSTİYORUM DEYİNCE GÖRÜŞTÜK'

Eto'o transferinin kendileri için kapandığını ifade eden Orman, "Antalyaspor'un yeni, genç bir başkanı var. Eto'o taraftarımıza da sempatik geliyor. Eto'o, Ahmet Nur Çebi'ye size gelmek istiyorum demiş, görüştüler. Oyuncunun talebi, ben Antalyaspor'dan ayrılmak istiyorum deyince biz de görüştük." dedi.

'ZEKAMIZLA ALAY ETMESİNLER'

Antalyaspor'un Eto'o için uçuk talepleri olduğunu dile getiren Orman, "Beşiktaş, gelsin bizimle konuşsun diyor Antalyaspor. Ne konuşacağım Antalya ile 3 milyon euro 2 futbolcu vs vs. Yok Kerim Frei'yi vereceğiz, üstüne para vereceğiz. Bizim zekamız ile alay etmesinler" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN