Fernando Muslera: Teklifler gazetecilere geliyor

Fernando Muslera: Teklifler gazetecilere geliyor

Galatasaraylı Fernando Muslera, değerlendirmelerde buludu. Galatasaraylı Muslera Fenerbahçe maçı ve sarı kırmızılı takımdan ayrılacağına ilişkin iddialarla ilgili konuştu.

Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, açıklamalarda bulundu.

Muslera Fenerbahçe maçı için Türkiye’de kaldığını belirterek Uruguaylı yetkililere teşekkürlerini ileterek, kendisine teklifler geldiği ile ilgili haberleri de yalanladı.

Muslera’nın açıklamaları şu şekilde:

“Öncelikle Uruguay federasyonuna başkanına ve hocasına teşekkür ediyorum. Ben mutlaka burada olmam gerektiğini söyleyince onlar da kabul etti. Galatasaray markasının Avrupa’dan uzak kalmaması için mücadele edeceğiz. Bu cezanın önümüzdeki sezon çekilmesi için elimizden geleni yapacağız.”

“TEKLİFLER SANIRIM SADECE GAZETECİLERE GELİYOR”

“Galatasaray ile 2 sezon daha kontratım var. Burada kalmaktan mutluyum. Ben de çıkan haberleri görüyorum. Teklifler geldiğini ben de medyadan okuyorum. Bu haberler sanıyorum sadece gazetecilere geliyor. Maddi konularla ilgili de bir kaygı duymuyorum ve burada mutluyum. Copa Amerika bizim için çok önemli. Orada ülkemizi temsil etmek çok önemli.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN