Fenerbahçeli taraftarlardan Gökhan Gönül'e 'para' tepkisi

Fenerbahçeli taraftarlardan Gökhan Gönül'e 'para' tepkisi

Gökhan Gönül’ün Fenerbahçe’den ayrılıp Beşiktaş’a transfer olmasının yankıları hala sürüyor. Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla Gökhan Gönül’e tepkilerini devam ettiriyor.

Beşiktaş yeni transferi Gökhan Gönül için Vodafone Arena’da bugün Başkan Fikret Orman ile birlikte imza töreni düzenledi.

Töreninin ardından Siyah-Beyazlı futbolcu, Vodafone Arena'da sahaya ayak bastı. 77 numaralı formasıyla basın mensuplarına poz veren Gökhan Gönül daha sonra Arena'nın hibrit çimlerine imzasını attı.

Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'den para için ayrıldığını düşünen bazı Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyadan eski oyuncularına yüklendi.

Gökhan Gönül'ün çim üzerine attığı imza görüntülerine Fenerbahçe taraftarından tepki gecikmedi. Sosyal medyada Gökhan için ilginç capsler hazırlayan Sarı-Lacivertliler eski oyuncularına bu şekilde tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN