Fenerbahçe Yönetimi kararını verdi

Fenerbahçe Yönetimi kararını verdi

Fenerbahçe Spor Kulübü, sözleşmesi sona erecek milli futbolcu Gökhan Gönül ile yeni sözleşme yapmayacak. Sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek Gönül, bedelsiz olarak istediği takıma imza atabilir.

Sarı-Lacivertli ekipte sözleşmesi bitecek olan Gökhan Gönül için karar verildi.

Fenerbahçe Yönetimi, oyuncusu Gökhan Gönül'e menajeri ile hiçbir şekilde görüşme yapılmayacağını bildirdi.

Sarı-Lacivertli yöneticilerin Gökhan'a maddi anlamda anlaşma sağlanabileceği, çok sorun çıkmayacağı ancak Fenerbahçe formasına menajerden daha çok değer veriyorsa kulübün isteği doğrultusunda yüzyüze görüşmek istendiği söylendi.

16-05/29/resimid_3023146.jpg

Lig TV'nin haberine göre; anlaşma şartlarının ana hatlarını yıldız oyuncuya bildiren yönetim, Gökhan'nın son kararı vermesini bekliyor.

Yöneticilerin, Fenerbahçe formasının değerini bilmeyen bu forma altında kalmak istemeyenin dilediği takıma transfer olabilir şeklinde düşündüğü gelen haberler arasında...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN