Fenerbahçe, Allahyar Sayyadmanesh'i kadrosuna kattı

Fenerbahçe, Allahyar Sayyadmanesh'i kadrosuna kattı

Fenerbahçe, Max Kruse'un ardından bir forvet transferini daha bitirdi. Sarı Kanaryalar, İranlı 18 yaşındaki golcü Allahyar Sayyadmanesh'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Fenerbahçe, transferde hız kesmiyor. Sarı Lacivertliler, uzun süredir gündemde olan genç golcü Allahyar Sayyadmanesh'i renklerine bağladı. İran'ın Esteghlal FC takımında forma giyen 18 yaşındaki forvet, bu sezon İran Ligi'nde takımına 15 maçta 2 gol 2 asistlik katkı verdi.

Fenerbahçe'den transferle ilgili yapılan resmi açıklama şöyle:

"Kulübümüz, İranlı santrafor Allahyar Sayyadmanesh ile anlaşmaya varmıştır. Fenerbahçemiz, 2001 doğumlu futbolcuyu 2023-24 sezonunun sonuna dek renklerine bağlamıştır. Genç futbolcuya Kulübümüze hoş geldin diyor; hedeflerimiz yolunda Sarı Lacivert başarılarla dolu bir sezon diliyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN